Vadym LogvinOblikovalec in draguljar iz Kijeva zadnji dve leti živi in dela v Bukarešti (Romunija). Pred sedmimi leti se je začel ukvarjati z draguljarstvom , čeprav je prej deloval na popolnoma drugem področju. Skozi delo je veščine osvojil takoj, brez posebne specializirane izobrazbe. Vztrajnost in radovednost sta ga pripeljali do raziskovanja starodavnih tehnik obdelave kovin in umetniškega eksperimentiranja. Starodavna tehnika pozlate z zlatimi lističi (korejska tehnika Keum boo) je postala prepoznaven element njegovega sloga.

Je ustanovitelj družinske blagovne znamke nakita Logvin, ki je bila predstavljena na straneh revij Vogue, Mary Clair, Harper's Bazaar in drugih. Vadymova dela so bila predstavljena na mednarodnih razstavah Romanian Jewellery Week, New York Jewellery Week, Gem Geneve in v ILIAS LALAOUNIS JEWELLERY muzeju. Sodeluje in pomaga zakladnici Narodnega zgodovinskega muzeja Ukrajine ter vodi delavnice v šoli sodobnega nakita Assamblage (Bukarešta, Romunija).

Koncept zbirke
SUNRISE črpa globok navdih iz prebujanja sonca. Ob sončnem vzhodu oživita narava in človeštvo ter ponujata neskončne možnosti. Ta kolekcija uteleša duhovito bistvo zore, ki se odraža v ročno izdelanih diskih s taljeno, ognjeno in teksturirano pozlato (Keum boo). Po navdihu slike »Impresija, sončni vzhod« Clauda Moneta vsak kos simbolizira večno, ponavljajočo se obnovo, ki jo najdemo v zori. Služi kot opomnik na notranji sij v vseh nas, ki je sposoben premagati temo in napovedati nov dan, poln upanja in vitalnosti.