Julie UselTi dragulji, potopljeni v fantastičnost, ustvarjajo taktilno čudežno deželo. Ko jih nosite, začutite fluidnost oblikovanja, ki pleše z vsakim vašim gibom in spominja na igrivost ribjih lusk ali odsev sonca na valovitem morju ter ponuja pridih čarobnosti, ki krasi vaš vrat. Živahna igra svetlobe in barv vzbuja radovednost in brez težav pritegne pozornost. Povzroča senzacijo! Ti kosi vzbujajo občutke muhavosti in očarljivosti. Fantastična bitja, ki jih pričarajo, vas popeljejo v kraljestvo otroške domišljije in oživijo sanje. To ni le nakit, temveč čutna paša, ki vabi dotik, pogled in domišljijo, da se združijo v izjemno doživetje.Sem švicarska izdelovalka nakita s sedežem v Ženevi.

Na Kraljevem kolidžu za umetnost (London) sem magistrirala iz nakita, na Univerzi za umetnost in oblikovanje (Ženeva) pa sem diplomirala iz oblikovanja in nakita.

Prejel sem številne nagrade, med drugim »Le Prix d'Excellence«, Fundacije Hansa Wilsdorfa (Rolex) in švicarsko zvezno štipendijo za oblikovanje.
Moj nakit je bil vključen v mednarodne galerije, kot so Design Week Mexico, The Goldsmiths' Centre (London), Galerie Marzee (Nijmegen), Studio 2017 (Sydney), Museum Bellerive (Zürich), Museum of Art and History (Ženeva), Gallery Deux Poissons, (Tokio), SO Gallery (London), MUDAC (Lozana) ali Talente (München).

Moje najnovejše delo je bilo nedavno razstavljeno na beneškem tednu oblikovanja, na Parcours Bijoux v Parizu in pri The Precious Collective v Münchnu.